Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@05:59:16 GMT

پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شکست بود یا پیروزی؟

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۰۶۳۴

پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شکست بود یا پیروزی؟

‍‍‍‍‍‍

۳۳ سال پیش با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط ایران، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران پایان پذیرفت، اما این سوال همچنان مطرح است که آیا پذیرش قطعنامه برای ایران پیروزی بود یا شکست؟ - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه تاریخ انقلاب خبرگزاری تسنیم، 33 سال پیش با پذیرش قطعنامه 598 توسط ایران، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران پایان پذیرفت، اما این سوال همچنان مطرح است که آیا پذیرش قطعنامه برای ایران پیروزی بود یا شکست؟

همچنین پیش از آنکه قطعنامه 598 در سال 66 صادر شود، قطعنامه‌های دیگری از سوی شورای امنیت سازمان ملل صادر شد، اما چرا ایران قطعنامه 598 را پذیرفت؟

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته و در چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس، پذیرش قطعنامه 598 از سوی امام خمینی (ره) را عاقلانه و مدبرانه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش| چرا پذیرش قطعنامه 598 از سوی امام(ره) عاقلانه و مدبرانه بود؟

انتهای پیام/

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دفاع مقدس دفاع مقدس پذیرش قطعنامه قطعنامه 598

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی

آفتاب‌‌نیوز :

در حالی که در ایران معمولا با اعتراضات دانشجویی برخوردهای تندی از جمله تعلیق، اخراح و یا تبعید و بازداشت می شود، حالا برخی مدافعان این برخوردها حامی اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا شده اند.

عبداله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرگزاری فارس گفت: این اتفاق، اتفاق بی سابقه و میمونی است که بیداری واقعی در فضای دانشگاهی را نشان می‌دهد. با توجه به اتفاقاتی که افتاده دانشگاه علامه طباطبائی هم آمادگی دارد سوابق تحصیلی استادان و دانشجویان علوم انسانی دانشگاهیان آمریکایی که اخراج شده را برای پذیرش بررسی کند. 

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: ما حتی آمادگی داریم از این افراد برای حضور در مجامع علمی دانشگاه دعوت کنیم تا از ارزیابی و تجربیات شان از اتفاقاتی که در کشور‌های اروپایی و آمریکایی رخ می‌دهد استفاده کنیم. 

معتمدی در ادامه گفت: اگر رشته تحصیلی این افراد با رشته تحصیلی دایر در دانشگاه علامه طباطبائی مطابق باشد آمادگی داریم به این دانشجویان بورس تحصیلی ارائه کنیم و حتی آمادگی آموزش زبان فارسی از طریق وبینار و فضای مجازی در دوره‌های معینی به آن‌ها داریم تا با زیان فارسی آشنا شوند. 

رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز گفت: دانشجویانی که به دلیل اعتراض به صهیونیست‌ها از دانشگاه‌های اروپا و آمریکا اخراج شده‌اند را پذیرش می‌کنیم.

وی افزود: برای این دانشجویان بورسیه تحصیلی در نظر گرفته‌ایم و هزینه آموزش، خوابگاه و اسکان را به طور کامل تقبل می‌کنیم. 

رئیس دانشگاه علم و صنعت هم گفت که دانشجویان امریکایی اخراجی حامی فلسطین را با شرایط و تسهیلاتی که در کشور خودشان داشتند، پذیرش می‌کند.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره ایرانی‌ها
  • رقابت گواردیولا، آرتتا و شان دایچ بر سر کسب عنوان بهترین مربی ماه لیگ برتر
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • در انتظار شکست بارسا: رئال دو ساعت در برنابئو می‌ماند!
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور
  • باورنکردنی: الاتحاد امسال 7 بار به الهلال باخت!
  • ائتلاف سرخابی‌های تراکتور علیه استقلال/ پرسپولیس برمی‌گردد؟
  • ارتقای رکورد یا شکستن طلسم؟ 12 سال شکست‌ناپذیری رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ! / عکس